Kanye West jatkaa kuntoutumista avohoidossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kulunut syksy on ollut erityisen rankkaa aikaa seurapiirikaunotar Kim Kardashianille, hänen räppärimiehelleen Kanye Westille sekä perheen kahdelle lapselle, Northille ja Saintille. Kim joutui lokakuussa aseellisen ryöstön uhriksi Pariisissa ja nyt Kanye West on jäänyt sairauslomalle mielenterveysongelmien takia.

Kim Kardashian on pyrkinyt tukemaan aviomiestään uskollisesti, vaikka tilanne ei ole helppo hänelle itsellekään. Kanye on päässyt pois psykiatrisesta sairaalasta, mutta on edelleen avohoidon piirissä. Kim ja Kanye asuvat eri osoitteissa siihen asti, että Kanye toipuu täysin.

Kanye West käy säännöllisesti terapiassa ja häntä on kehoitettu ottamaan taukoa työskentelystä. Mies toimitettiin äskettäin Kalifornian yliopiston Los Angelesissa sijaitsevan sairaalan psykiatriselle osastolle uupumuksen ja unenpuutteen vuoksi, E! uutisoi.