Mongolian Talent-tähti hämmästyttää – yhdisti saumattomasti tanssin ja tietokonegrafiikan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen tapaan lukuisissa maissa on nähty paikallisia versioita lahjakkaita uusia kykyjä etsivästä Talent-ohjelmasta. Taannoin myös Mongolia sai ikioman versionsa alun perin brittiläisestä ohjelmaformaatista.

Mongolian Talent-ohjelmaan osallistunut tanssija Canion Shijirbat on kerännyt kansainvälistä huomiota kykyjensä ansiosta. Tanssimisen ohella mies on lahjakas graafinen suunnittelija, ja niinpä hän onkin päättänyt yhdistää kaksi intohimoaan näyttävällä tavalla.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, kuinka Shijirbat yhdistää saumattomasti oman tanssinsa ja tietokonegrafiikan. Mies esittää taitavia tanssiliikkeitä samalla, kun koreografian kanssa yhteensopivat animaatiot pyörivät hänen taustallaan. Varsinainen tanssiesitys alkaa videolla kohdassa 1:39.