Nainen näpäytti homokammoista naapuria – jouluvalot loistavat sateenkaaren väreissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa pimeys vaikuttaa siihen, että tunnelmavaloja saatetaan asentaa pihoille ja ikkunoille jo lokakuussa. Yhdysvalloissa jouluvalot asennetaan yleensä joulukuun alussa, ja naapurustoissa kilpaillaan siitä, kenen koristelut loistavat kirkkaimmin. Amerikkalainen Lexi Magnusson halusi ottaa kantaa naapurinsa homokammoisuuteen.

Lexi Magnussonin naapuri oli valittanut, kuinka homoseksuaalisuudesta oli tullut hänen mielestään liian tavallista ja yleistä. Naapuri kertoi jopa muuttaneensa edellisestä asuinpaikasta pois, jotta hänen lapsensa eivät joutuisi todistamaan samaa sukupuolta olevien rakkautta. Magnusson oli puolestaan kertonut naapurilleen tukevansa homoseksuaalisuutta ja sen avoimuutta.

Naapuri ei ole sen jälkeen tervehtinyt Magnussonia. Nainen päätti ravistella ahdasmielistä katsomusta panemalla yhteensä 10.000 valoa tontteja erottavaan pensasaitaan. Jouluvalot loistivat aidassa sateenkaaren väreissä, The Daily Dot uutisoi.

Our new neighbors are bigots. Since regular aggression leads to assault charges, I went with passive aggression. 10,000 lights later: from pics