Nainen valokuvasi kummitustytön vuosia sitten – henki ei jätä rauhaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Hannah Butler osallistui Yorkshiren itäisessä osassa sijaitsevassa metsässä järjestettyyn haamujahtiin kolme vuotta sitten. Nainen oli ensin nauranut koko kummitusjahti-idealle, mutta huomasi pian kyseisen illan muuttaneen hänen loppuelämänsä.

Hannah Butler valokuvasi pimeällä järjestetyn kummituskävelyn tapahtumia. Yhtäkkiä hän huomasi yhdessä otoksessa mustasilmäisen ja valkoiseen mekkoon pukeutuneen tytön. Nainen säikähti kuvaa niin paljon, että joutui lopettamaan osallistumisensa siihen ja yöpymään ystävänsä luona. Hän ei saanut ajatuksiaan irti tytöstä.

Lopulta Butler muutti satojen kilometrien päähän Kentiin ja perusti perheen. 24-vuotiaalla naisella on reilun vuoden ikäinen tytär. Arki sujuu tasaisesti elämänkumppanin kanssa. Silti hän ei saa ajatuksiaan pois kummitustytöstä ja haamu vierailee säännöllisesti jopa naisen unissa. Nainen on kuullut tarinoita orvoksi jääneestä tytöstä, joka katselee merelle päin isäänsä kaivaten.

– Luulin aluksi kuvitelleeni hänet. Tyttöä ei näkynyt muissa kuvissa. Sitten aloin panikoida ja itkeä. Menimme seuraavana päivänä valoisan aikana metsään ja mukana ollut opas kertoi, että tyttö haluaa olla ystäväni. Nyt minulla on huono omatunto, koska lähdin karkuun. En saa rauhaa, Butler kertoo Daily Mailille.