Naisen korvasta poistettiin elävä torakka – oksettava video leviää netissä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinalainen nainen hakeutui lääkärin vastaanotolle, koska huomasi korvassaan aamulla herätessään jotain sinne kuulumatonta. Nainen tunsi, kuinka hänen kuuloelimessään oli ilmeisesti jokin ryömivä ja kutittava eläin. Hän yritti poistaa ötökkää pumpulipuikolla.

Valitettavasti pumpulipuikko ainoastaan työnsi hyönteisen syvemmälle. Huaihua Cityn sairaalaan mentyään hän sai tietää, että korvassa oli elävä torakka. Tohtori Meng Jie antoi kivuista kärsineelle naiselle paikallispuudutetta. Sen jälkeen lääkäri veti elävän torakan ulos korvasta.

Netissä leviävällä videolla näkee, että hyönteisen jalat liikkuvat edelleen korvan ulkopuolella. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun hyönteiset ryömivät ihmisten ruumiinaukkoihin. Kerroimme taannoin kiinalaismiehen korvaan pesiytyneestä 26 torakan yhdyskunnasta.