Katastrofi lähellä – koulubussi putosi katuun revenneeseen aukkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime vuosina paljastunut kaupunkeihin ilmestyneitä valtavia aukkoja maassa, kun esimerkiksi vuotava vesijohto on kuljettanut maa-aineisen pois asvaltin alta. Japanissa nähtiin viime kuussa valtava aukko, mutta nyt New Yorkissa selvittiin onneksi hieman pienemmällä.

Brooklynin alueella sijaitsevalle tielle oli yllättäen ilmestynyt aukko, jonka katua ajanut koulubussi repi lopulta painollaan auki. Tilanne olisi voinut olla katastrofaalinen, jos aukko olisi ollut suurempi. Aukolla oli kokoa noin kolme metriä ja se oli vain vajaa puolitoista metriä syvä.

Tällä kertaa vain linja-auto ja sen kuljettaja kärsivät vaurioita. Loukkaantunut kuljettaja kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Vain hetkeä aiemmin se oli jättänyt viimeiset oppilaat pysäkille, joten tällä kertaa oli onni onnettomuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash