Pokemon-keittokirja on tosifanin pakkohankinta

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi vuoden 2016 suurimmista hiteistä oli Pokemon Go -mobiilipeli. Sovelluksesta tuli hetkessä maailmanlaajuisesti suosituin ja se tuotti Nintendolle ennätystuloksen. Japanilaista Pokemonin tuotesarjaa on kehitetty lukuisiin oheistuotteisiin.

Pokemonit ilmestyivät ensimmäisen kerran ihmisten iloksi 20 vuotta sitten. Nyt kaikille Pokemon-faneille on koittanut onnenpäivä, sillä Amazon-verkkokauppa on ottanut myyntiin taskuhirviöiden innoittamana luodun keittokirjan. Kirjassa on 35 helppoa reseptiä.

Erityisesti nuorille kokeille soveltuva keittokirja tarjoaa reseptejä niin pitsan, sushin kuin nuudeleiden tekemiseen. Kirjan hinta ei ole pilattu, sillä se lähtee tilaajalleen noin kymmenellä eurolla. Tässäpä oiva lahjaidea pikkufanille pukinkonttiin.