Aina tähdetkään eivät onnistu – noloimmat meikkimokat punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hienojen tapahtumien punaisilla matoilla julkkikset haluavat pukeutua parhaimpiinsa. Naiset palkkaavat itselleen yleensä meikkaajan, joka tekee heille virheettömän kauniin mekin tapahtumaan. Aina ammattilaisetkaan eivät tosin onnistu upean meikin tekemisessä.

Nyt Clevver Style -kanava on julkaissut videon, jossa nähdään tunnettujen muusikoiden ja näyttelijöiden pahimpia meikkimokia punaisella matolla. Yleisimmät virheet liittyvät väärän väriseen meikkivoiteeseen tai puuteriin, jota ei ole jostain syystä huomattu häivyttää.

Listalla on monia tunnettuja nimiä kuten Angelina Jolie, Kelly Osbourne, Miley Cyrus, Demi Lovato ja Selena Gomez. Osa virheistä näyttää niin pahalta, että niiden tekijät ovat luultavasti saaneet kovat moitteet punaiselta matolta napattujen kuvien tullessa julkisuuteen.