Miehet irrottivat ensikerran mustapäitä – yllätys oli melkoinen!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mustapäiden poistaminen on monille naisille osa viikottaista kauneudenhoitoa. Joillekin niitä ei tule ollenkaan tai niitä on niin vähän, että asialle ei tarvitse tehdä mitään. Osalla mustapäitä on etenkin nenän seudulla niin paljon, että niitä tekisi mieli irrotella eri konstein lähes joka päivä.

Myös miehillä on mustapäitä nenässä, mutta harvoja ne vaivaavat niin paljon, että miehet jaksaisivat kuluttaa aikaa niiden poistamiseen. Nyt miehet laitettiin Buzzfeedin videossa kuitenkin ensimmäistä kertaa kokeilemaan nenään asetettavia lappuja, joiden mukana mustapäät irtoavat.

Miehet olivat ihmeissään irrottamisen lopputuloksesta. Mustapäiden poistaminen oli heidän mielestään sekä ällöttävää että jollain tavalla myös tyydyttävää. He eivät osanneet kuvitellakaan miten paljon mustapäitä heillä oli ja miten paljon niitä tarttuisi pieneen lappuseen. Tämän kokemuksen perusteella miehet haluaisivat tehdä tämän toimenpiteen uudelleen.