Näin muutat LED-kynttilät joulukoristeiksi

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä haluaa panna kodin jouluisen näköiseksi jo marraskuun aikana, koska joulunalusviikot sujahtavat ohi nopealla vauhdilla. Perheet voivat askarrella joulukoristeita myös itse, ja seuraavassa esittelemme hauskan keinon muuttaa paristokäyttöiset LED-kynttilät hauskoiksi hahmoiksi.

Useat eri netin askartelusivustot neuvovat, kuinka pikkuisen paristokynttilät voi muokata joulun teemaan sopiviksi. Yksi vinkin jakavista sivustoista on 2cupsofdelight-sivusto. Askartelupankin video näyttää mallia kynttilöiden tuunaamisesta.

LED-tuikut voi muokata lumiukoiksi, tontuiksi tai vaikkapa poroiksi tussien, kuumaliiman ja kangastilkkujen avulla. Kynttilän liekkiosa toimii hahmon nenänä. Taakse asennetun narun avulla tuikut voi ripustaa joulukuusen oksille roikkumaan.