Tästä syystä Kanye Westin sairaalareissu venyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanye West toimitettiin taannoin pakolla psykiatriseen hoitoon. Aiemmin uumoiltiin, että miehen hoitojakso olisi tullut kestämään korkeintaan viikon, mutta hoitojakso venyi. Nyt on selvinnyt, että tilanne oli tuolloin vakavampi kuin julkisuudessa tuolloin kerrottiin.

Kanye West kärsi julkisuuteen päätyneiden tietojen mukaan vaikeasta vainoharhaisuudesta. Kerroimme aiemmin, että räppäri ei antanut edes lääkärien koskea häneen. Sittemmin paljastui, että hänen vaimonsa Kim Kardashian joutui jopa syöttämään miestään tämän ollessa sairaalassa. Nyt Kanye on jo päässyt kotihoitoon.

Kanye West kärsi uupumuksesta ja univaikeuksista sekä liiallisesta stressistä. Ennen pakkohoitoaan hän peruutti kiertueensa konsertteja. Kahden lapsen isä on viettänyt kiireistä elämää ennen romahtamista, eikä hänen vaimonsa Kim Kardashianin ryöstötapaus Pariisissa ole helpottanut tilannetta.