Entiset Top Gear -tähdet tempaisivat näyttävästi Dubaissa: ”Koolla ei muka väliä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autoalan Top Gear -ohjelman maailmanlaajuiseen suosioon aikoinaan nostanut suosikkikolmikko Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May irtisanoutuivat taannoin ja perustivat uuden The Grand Tour -ohjelman. Uutuudesta tuli nopeasti hitti, ja nyt tiimi on tehnyt historiaa Dubaissa.

The Grand Tourin ensimmäisen kauden viimeistä jaksoa kuvattiin eilen Dubain keskustassa, jossa kohoaa myös maailman korkein rakennus Burj Khalifa. Koska kolmikolle ei yleensä riitä mikään tavanomainen, päättivät he käyttää rakennusta lähes kilometrin korkuisena valkokankaana.

Burj Khalifan kylkeen nimittäin heijastettiin ohjelman promomateriaalia, kuten juontajien kuvia ja luonnollisesti myös ohjelman logo. Tempaus tuskin jäi kovin monelta Dubaissa eilen olleelta huomaamatta.

Splash

Splash