Nainen voitti lotossa 185 miljoonaa – lahjoitti vaikeavammaisen yksinhuoltajalle talon

Viihdeuutiset · Stara.fi

EuroMillions-loton päävoittojen rinnalla suomalaisen loton päävoitot ovat kuin kahvirahoja. Taannoin EuroMillionsista huimat 185 miljoonaa euroa vuonna 2012 voittaneella Gillian Bayfordilla ja hänen Adrian-miehellään ei tule enää koskaan olemaan rahahuolia. Nyt rahaa on riittänyt myös muille jaettavaksi.

Brittinainen nimittäin päätti ostaa tuntemattomalle naiselle ja tämän vammaiselle nelivuotiaalle pojalle oman talon. Bayford oli kuullut, että hyväntekeväisyyspuotia pitävällä Jenny McMillanilla on rahahuolia ja että hän tarvitsisi kipeästi asuntoa itselleen ja Blake-pojalleen, joka on vaikeasti vammautunut. Niinpä lottomiljonääri päätti tehdä asialle jotain konkreettista voittonsa turvin.

Bayford osti äidille ja pojalle talon, jonka remontoinnin vammaiskäyttöön sopivaksi hän niin ikään maksoi. Talo sijaitsee lähellä McMillanin kauppaa, joten äiti on aina lähellä poikaansa, vaikka tämä ei olisi mukana kaupassa, Daily Mail uutisoi. Poika sairastaa Rettin oireyhtymää, minkä johdosta hän ei kykene puhumaan, kävelemään tai istumaan ja tarvitsee apua ympäri vuorokauden.