The Roots ja Nintendon pelisuunnittelija yhdistivät voimansa – upea tulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Roots on amerikkalainen pitkän linjan hiphopia ja jazzia yhdistelevä yhtye, joka toimii nykyään myös Jimmy Fallonin The Tonight Show -keskusteluohjelman house-bändinä. Shigeru Miyamoto on puolestaan japanilainen pelisuunnittelija, joka on työskennellyt Nintendolle jo 70-luvun lopulta lähtien.

Nyt Shigeru Miyamoto ja The Roots ovat yhdistäneet voimansa hauskalla tavalla. Verkossa levinneellä videolla yhtye esittää Super Mario Bros. -pelin tunnussävelmää, mukanaan akuistista kitaraa soittava Miyamoto.

Esitys nähtiin Jimmy Fallonin The Tonight Show -ohjelman aikana. Vaikka Miyamoto tunnetaan pääasiassa työstään videopelien parissa, on hänellä kokemusta myös musiikista. Bluegrass-musiikkia rakastava mies soittaa harrastuksenaan kitaraa, mandoliinia ja banjoa.