Mies sai halvauksen parturikäynnin jälkeen – varoittaa nyt muita

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahden lapsen isä Dave Tyler oli lähellä menehtymistä saadessaan aivohalvauksen eräänä päivänä matkalla töihin. Myöhemmin kävi ilmi, että aivohalvaus johtui parturikampaamosta, jossa hän oli käynyt aiemmin leikkauttamassa hiuksensa.

45-vuotias Tyler oli käynyt Brightonissa sijaitsevassa Headmasters-nimisessä parturikampaamossa. Liikkeessä oli epämukava pesuallas, mutta Tyler ei ajatellut sitä sen kummemmin, koska pää ei ole koskaan tuntunut olevan kovin mukavassa asennossa muidenkaan parturikampaamoiden pesuallasta vasten.

Tyler oli käynyt samassa parturikampaamossa jo vuoden verran, mutta eräällä kerralla pesuallas kuitenkin vahingoitti hänen nikamavaltiotaan ja aiheutti veritulpan. Myöhemmin miehen vartalosta oikea puoli meni tunnottomaksi ja hän kaatui maahan ollessaan matkalla tapaamiseen.

Sairaalassa mies sai kuulla mitä hänelle oli tapahtunut. Tyler sai kuulla myös sen, että parturikampaamoiden pesualtaista johtuvat veritulpat ovat yllättävän yleisiä eikä tämä ollut suinkaan ensimmäinen kerta kun asiakkaalle on käynyt näin epämukavan ja terävän pesualtaan reunan vahingoitettua valtimoa.

Tyler sai halvauksen viisi vuotta sitten, mutta hän ei edelleenkään saa ajaa autoa, hänen tasapainonsa on huono, hänen näkönsä on huono, ja hän kokee kipua vasemmalla puolella vartaloaan. Tyler vaati oikeusteitse Headmastersilta korvauksia, ja tyytyi lopulta Mirror-lehden mukaan sovittelussa 90.000 punnan korvaussummaan. Nyt hän haluaa valistaa muita siitä mitä hänelle tapahtui ja muistuttaa ihmisiä siitä, että pesualtaissa tulee aina olla pehmuste ja pään tulee olla mukavassa asenossa.