Naisen vauvanuket liian aidon näköisiä – joutui tekemisiin poliisin kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva Kathy Cadle valmistaa nukkeja, jotka näyttävät aivan todellisilta vauvoilta. Nuket ovat niin aidonnäköisiä, että viranomaiset ovat epäilleet naista rikoksesta niiden ansiosta.

Sheffield Laken kaupungista kotoisin oleva Cadle joutui yllättymään eräänä päivänä viranomaisten koputtaessa hänen ovellaan. Kävi ilmi, että naista epäiltiin ihmiskaupasta. Joku oli nimittäin luullut verkossa Bunny Bundle Reborns -nukkeja oikeiksi vauvoiksi.

Metro-lehden mukaan Cadle antoi yhden nukeista poliisille todistaakseen, etteivät ne ole aitoja. Viranomaiset totesivat kyseessä olleen väärinkäsitys, ja jättivät naisen rauhaan.

Bunny Bundles Reborns -nukkeja käytetään muun muassa dementiasta ja Alzheimerin taudista kärsivien potilaiden terapianukkeina. Vinyylimateriaalista valmistettujen nukkejen tekeminen on äidiltä opittu taito Cadlen perheessä. Myös naisen sisko, Rachel Smith valmistaa niitä.

 

Publié par Bunny Bundles reborns by Rachel sur mardi 6 décembre 2016

Publié par Bunny Bundles reborns by Rachel sur samedi 26 novembre 2016