How I Met Your Mother -hittisarja saa jatkoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon aikoinaan maailmanlaajuisesti noussut televisiosarja How I Met Your Mother lopetettiin vuonna 2014, mutta nyt se on saamassa jatkoa. Suomessa sarjan nimenä oli Ensisilmäyksellä. Tänään E! News uutisoi, että sarja on nyt saamassa jatkoa spin off -sarjan merkeissä.

Parhaillaan työn alla on verkkolehden saamien tietojen mukaan spin-off -sarja, josta on jo tehty pilottijakso nimellä How I Met Your Dad. Sarjan päätähtenä nähdään tällä tietoa ainakin Greta Gerwig ja tuottajina toimivat Carter Bays ja Craig Thomas, jotka tunnetaan How I Met Your Mother -sarjan luojina ja käsikirjoittajina.

Uuden sarjan konseptia työstetään parhaillaan sellaiseksi, että CBS-kanava ryhtyisi esittämään sitä televisiossa. How I Met Your Mother sai aikoinaan peräti 28 Emmy-ehdokkuutta, joista se voitti yhdeksän.