Lovex julkaisee tänään juhlalevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lovex julkaisee tänään 16. joulukuuta Dust Into Diamonds -juhlalevyn kymmenvuotisen uransa kunniaksi. 20 kappaletta sisältävällä levyllä on mukana yhdeksän ennen julkaisematonta kappaletta ja yhtyeen tunnetuimmat hitit.

Aiemmin julkaisemattomien kappaleiden joukossa on ihan uusia singlejä sekä vuosien varrella äänitettyjä helmiä, kuten cover-versiot hiteistä Larger Than Life (Backstreet Boys) ja Born This Way (Lady Gaga).

Juhlavuottaan viettävä Lovex on julkaissut tänä vuonna kaksi uutta singleä ja tehnyt kotimaan keikkoja. Keväällä julkaistu Dust Into Diamonds -single ja syksyllä julkaistu Fight Back -single löytyvät myös juhla-albumilta.

Ensi keväänä yhtye julkaisee juhla-albuminsa Keski-Euroopassa ja lähtee sen myötä kiertueelle. Lovex on myynyt maailmanlaajuisesti yli 100.000 albumia, soittanut yli 350 keikkaa eri puolilla maailmaa ja tehnyt viisi isoa Euroopan kiertuetta.