Vihattu leijonanmetsästäjä kuoli – putosi rotkoon metsästysreissulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Italialainen Luciano Ponzetto on hämmentänyt viime vuosina eläinrakkaita ihmisiä. Mies oli ammatiltaan eläinlääkäri ja auttoi eläimiä ja ihmisten rakkaita lemmikkejä päivätyönään, mutta samaan aikaan hän harrastuksenaan ampui kauniita ja harvinaisia villieläimiä.

Yleisesti paheksuttua trofee-metsästystä harrastanut 55-vuotias Luciano Ponzetta on nyt kuollut. Monien mielestä miehen menehtyminen on karman lain tekosia, koska Ponzetta menetti henkensä ollessaan metsästysretkellä. Hän putosi lintumetsällä ollessaan The Sun -lehden mukaan syvään rotkoon ja menehtyi iskun seurauksena välittömästi.

Mies harjoitti trofee-metsästystä Independent-sivuston mukaan Tansaniassa. Ponzetto julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän poseerasi kuolleiden petoeläinten kanssa.

Kuvien vuoksi moni suuttui ja paheksui miestä epäillen samalla hänen ammattitaitoaan eläinlääkärinä. Ponzetto vastasi rakastavansa ammattiaan ja eläimiä, mutta pitävänsä myös eksoottisten villipetojen tappamisesta.