Jouluelokuvien myytit murrettiin! Näin Yksin kotona -ansan uhrille kävisi todellisuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksin kotona, Elf ja Joulutarina lukeutuvat rakastetuimpien koko perheen jouluelokuvien joukkoon. Tuoreella videolla Yotuube-käyttäjä Mark Rober selvittää, miltä näyttäisi jos elokuvien kuuluisat kohtaukset tapahtuisivat tosielämässä.

Videolla murretaan kolme jouluelokuvien myyttiä. Ensin Rober ja hänen ystävänsä kokeilevat, voisiko ilmakiväärin luoti puhkaista silmän kuten Joulutarinan joulupukki väittää päähenkilölle. Elf-elokuvan inspiroimassa osiossa puolestaan testataan, minkälaista jälkeä 150 kilometrin tuntivauhdilla lentävä lumipallo saisi aikaan tosimaailmassa.

Kolmanneksi tutkaillaan Yksin kotona -elokuvan kuuluisaa kohtausta, jossa Joe Pescin esittämän rosvon päätä poltetaan puhalluslampulla. Kuten arvata saattaa, jälki on huomattavasti pahempaa kuin Macaulay Culkinin tähdittämässä jouluklassikossa.