Viranomaiset murskasivat Lamborghinin – autoihmisen painajainen!

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Superautot kääntävät katseita missä liikkuvatkin, mutta harvemmin uudenkarheaa Lamborghinia nähdään automurskaamossa. Nyt niin on kuitenkin käynyt Taiwanin Taichungissa, jossa viranomaiset määräsivät Lamborghini Murcielago LP 670–4 SuperVeloce -superauton murskattavaksi.

Stara oli äskettäin mukana legendaarisessa superautojen Cannonball Run -kilpailussa Yhdysvalloissa. Katso ohjelmasarjan viimeinen jakso tästä linkistä.

Auto murskattiin, koska siinä oli väärennetyt rekisterikilvet. Puolen miljoonan euron arvoisen menopelin omistajan hätähuudot autonsa pelastamiseksi kaikuivat kuin kuuroille korville, koska viranomaiset eivät suostuneet perumaan päätöstä laittomuuteen osallisena olleen auton murskaamisesta.

YouTube

Auto takavarikoitiin jo vuonna 2013, minkä jälkeen se odotti kolme vuotta tuomion täytäntöönpanoa. Poliisi huomasi ratsiassa, että Lamborghinissa oli Ford Sedanille kuuluvat rekisterikilvet. Auto murskattiin, jotta mahdollisesti laittomasti haltuun saadun auton osia ei voitaisi myydä edelleen. Auton murskaaminen on painajaismainen näky jokaiselle superautojen ystävälle.