StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 5

Autot Lux Matkailu StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara sai äskettäin kunnian olla ainoana suomalaisena mediana mukana, kun maailman legendaarisin autokilpailu Cannonball Run elvytettiin vuosikymmenien tauon jälkeen. Vuoden 2016 paluussa ajettiin Yhdysvalloissa kahdeksassa päivässä lähes 4.000 kilometriä, minkä jälkeen jatkobileet järjestettiin Havannassa, Kuubassa.

Tässä StaraTV:n yksinoikeudella julkaisemassa viidennessä jaksossa nähdään kolmen viimeisen päivän tunnelmia. Viidennessä osassa lähdetään liikkeelle Floridan Amelia Islandilta ja päädytään Palm Beachin ja Key Westin kautta kahdella Boeing 737 -yksityiskoneella Kuuban Havannaan. Mukana reissussa on yhteensä 55 superautoa, joista kalleimmat peräti 2,5 miljoonan dollarin arvoisia.

Katso muut jaksot tästä:

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 1

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 2

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 3

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 4

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 5