Chrissy Teigen joulukalenterissa – muhkea povi pääosassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LOVE Magazine -lehden joulukalenteri on joka vuosi todella odotettu ja suosittu kalenteri, joka tarjoilee joulukuussa päivittäin aina jouluaattoon saakka hyvin seksikkäitä kuvia ja videoita monista tunnetuista kaunottarista.

16. joulukuuta julkaistussa videossa esiintyi mallikaunotar Chrissy Teigen. Chrissy Teigen oli melko samanlaisissa tunnelmissa videollaan kuin nuori mallikollega Bella Hadid. Teigenilla on videolla yllään sininen body, joka ei jätä paljoakaan arvailun varaan.

Tunnelma on otettu suoraan kuin vanhasta aerobic-videosta, joka on kuvattu hieman liian seksikkäästi. Toisin kuin jumppavideoissa, tässä Chrissy Teigen syö tosin rankalaisia hyvin himokkaasti kesken treenituokionsa. Teigen ei ujostele videolla vaan poseeraa todella aistikkaasti kameralle samalla kun hän syö rasvaista pikaruokaa lattialla.

???? CHRISSY TEIGEN ???? #loveadvent @chrissyteigen @douginglish @seanknight

A video posted by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on