Matt Terryltä kysyttiin aiempia X Factor -voittajia – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien laulukilpailujen kohdalla on onni jos pääsee finaaliin saakka, mutta jää toiseksi. Toiseksi jääneet kilpailijat ovat monesti ehtineet kerryttämään kilpailun aikana itselleen paljon faneja, saavat levytyssopimuksen, ja pystyvät tekemään ilman voittajan sitoumuksia tai velvollisuuksia haluamiaan asioita oman uransa suhteen.

Moni on jopa sitä mieltä, että usein laulukilpailussa huonommille sijoille jääneet ovat myöhemmin menestyneempiä artisteja. Esimerkiksi Suomessa tästä on paljonkin esimerkkejä. Aiempien vuosien voittajia voi olla haastavaa muistaa, minkä vuoksi Metro-lehti päättikin laittaa Saara Aallon päihittäneen Matt Terryn testiin.

13 tuotantokauden voittaja Matt Terry laitettiin nimeämään mahdollisimman monta X Factor -voittajaa yhden minuutin aikana. Terry pärjäsi nopeutta vaativassa tehtävässä melko hyvin, koska hän unohti voittajista vain yhden muistamalla muut 12 itsensä mukaan lukien oikein.