8 000 000 tehosekoitinta kutsuttiin takaisin – onko sinulla tällainen?

Koti & Asuminen Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Keittiön pienkoneita valmistava Cuisinart on amerikkalainen Conair Companyn alaisuudessa toimiva yritys. Nyt yhtiö vetää asiakkailtaan takaisin yhteensä kahdeksan miljoonaa tehosekoitinta, joiden terissä on todettu vakavia puutteita. Terät saattavat irrota ruokaan.

Cuisinartin tehosekottimista on tehty yhteensä 69 valitusta, kun ihmiset ovat löytänet ruoastaan pieniä terästä irronneita metallinpalasia. 30 tapauksessa metalli on aiheuttanut vammoja suun kudoksiin tai hampaisiin. Nyt yritys on pyytänyt osaa asiakkaistaan palauttamaan Cuisinart-merkkisen tehosekoittimensa.

Tehosekoittimia on myyty vuosina 1996–2006. Pyyntö koskee ainoastaan tehosekoittimia, joiden terät on kiinnitetty niiteillä. Yritys korvaa tuotteen uudella.

Cuisinart