Keskonen hymyili äidille jo viiden päivän ikäisenä – ihana kuva!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Freya-niminen keskosvauva on ihastuttanut monia kuvalla, joka hänestä on otettu vain viisi päivää syntymisen jälkeen. Freyan äiti Lauren Vinje julkaisi hymyilevästä tyttärestään kuvan, joka lähti heti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Lauren Vinje kertoi ABC News -lehdelle kärsineensä kaksi vuotta sitten raskauden aikana raskausmyrkytyksestä, minkä vuoksi hän joutui lopulta synnyttämään lapsensa 28 raskausviikolla. Syntyessään Freya painoi vain 1,93 kiloa eikä tuore äiti päässyt pitämään lasta sylissään kun vasta viisi tuntia synnytyksen jälkeen.

Kun synnytyksestä oli kulunut viisi päivää, Lauren oli jutellut Freyalle ja sanonut vauvalle, että he voisivat ottaa isälle kuvan ja lähettää sen hänelle. Heti kun Lauren oli nostanut kameran esiin, Freya oli ottanut kasvoilleen leveän hymyn, joka ylettyi korvasta korvaan.

Lauren ja hänen miehensä antoivat kuvan monille sukulaisille ja sairaalallekin muistoksi. Kun Lauren oli myöhemmin mennyt synnyttämään sairaalaan heidän toista lastaan, hän näki, että kuva oli heillä synnytysosastolla edelleen tallella.

https://twitter.com/YahooBeauty/status/789195500817821697?ref_src=twsrc%5Etfw