Seuranhaun ammattilainen: ”Älä harrasta seksiä ennen tätä”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seuranhaun ammattilainen ja monia sinkkuja parisuhteeseen saattanut Alessandra Conti toimii Los Angelesissa. Kuten moni on voinut huomata, erilaiset treffailusovellukset ovat muuttaneet treffailukulttuuria suuresti, minkä myös Conti on todennut useaan otteeseen.

On kuitenkin yksi keino, joka toimii edelleen ja auttaa vakavoittamaan suhteen. Naisen mukaan Tinderin kautta treffikumppaneita etsivät miehet tapailevat yleensä noin kuutta naista samanaikaisesti.

Treffikumppaneita etsitään kuvien perusteella ja hyväksyvän arvion nainen voi saada kahden eri kriteerin täyttyessä. Joko nainen näyttää siltä, että mies voisi seurustella hänen kanssaan tai siltä, että mies voisi harrastaa hänen kanssaan seksiä. Osa naisista kuuluu kumpaankin kastiin, mutta suurin osa vain jälkimmäiseen.

Alessandra Conti kertoi Elite Daily -sivustolla, että seurustelusuhteeseen haluavan naisen on tehtävä vain yksi asia, joka tulee auttamaan häntä eteenpäin. Naisen tulee pitää jalkansa tiukasti yhdessä ja olla harrastamatta treffikumppanien kanssa seksiä ennen kuin pari on yhdessä sopinut alkavansa seurustelemaan.

Contin mukaan miehet jäävät helposti Tinderin kaltaisiin sovelluksiin koukkuun ja ajattelevat jokaisen naisen jälkeen vain sitä mitä muuta heille voi olla vielä tarjolla. Seksin harrastamisen jälkeen miehet voivat myös helposti siirtää naisen seurustelukumppaniehdokkaasta vain seksisuhdelokeroon, josta harvemmin on paluuta potentiaaliseksi kumppaniksi.

Conti on kuullut toistamiseen asiakkailtaan tämän neuvon toimivan. Kun pari on ehtinyt muodostamaan hyvän suhteen henkisellä ja älyllisellä puolella, seksin harrastaminen vain vahvistaa suhdetta eikä enää saa miestä ajattelemaan naista vain yhden illan juttuna.