Star Trekin Enterprise -aluksesta näyttävä piparkakkuversio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulun alla on tapana valmistaa piparkakkutaloja, mutta aina niissäkään ei tarvitse kangistua perinteisiin kaavoihin. Tänä vuonna sosiaalisessa mediassa on ihastuttanut sci-fi -henkinen, yksityiskohtainen piparirakennelma.

Reddit-käyttäjä Ejustice valmisti piparitaikinasta isokokoisen Star Trek -avaruuslaivan. Kyseessä on varsin tarkka piparkakkuversio kuuluisasta USS Enterprise -aluksesta. Jouluteeman mukaisesti rakennelma on koristeltu sokerikuorrutteella ja erivärisillä karkeilla.

Enterprisen piparkakkuversio näyttää siltä, kuin se olisi juuri tekemässä pakkolaskua planeetalle pilvikerroksen läpi. Youtubessa nähtiinkin myöhemmin video, jossa piparialus oli editoitu Star Trek: Generations -elokuvan kohtaukseen.

 

The Starship Gingerprise crashing into the atmosphere from pics