Tallia Storm keikisteli pikkubikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlantilainen teinipoppari Tallia Storm nousi taannoin Iso-Britanniassa suosituksi tähdeksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niitti suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta aivan viime aikoina nousuvauhti on hieman rauhoittunut.

Samalla Tallia Storm on saanut aikaa suunnata lomailemaan Barbadokselle, jossa hänet kuvattiin eilen rannalla. Aurinkoisista rantakeleistä nauttinut teinipoppari oli pukeutunut pienenpieniin bikineihin, jotka korostivat hänen vartaloaan.

18-vuotias Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.

Splash
Splash
Splash
Splash