Joulun odottamaton lahjahitti – mullistaa istualtaan nukkumisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun lahjahittejä haarukoidaan parhaillaan aktiivisesti, ja eräs aikuisten lahjoista on nyt noussut odottamattomaan suosioon. Kyseessä on The NodPod, jonka kerrotaan mullistavan istualtaan nukkumisen, ja mitä ilmeisimmin lupaukset on lunastettu. Laitteen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen.

Joulun hittilahjaksi noussut The NodPod kiinnitetään tuolin selkämykseen esimerkiksi nojatuolissa, autossa, lentokoneessa tai junassa.

Lisälaite on pääntuki, jonka toinen pää sijoitetaan leuan alle, jossa se estää nukahtaessa pään retkahtamisen ikävään asentoon. The NodPod lanseerattiin Kickstarterissa aiemmin tänä vuonna, kun Paula Blankenship toi keksintönsä markkinoille. Apuvälineen hinta on 27,99 dollaria.

Splash

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.