Tyttärien isät paljastivat – näin teet appiukkoon vaikutuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden naisen kanssa seurusteleminen voi olla jännittävää ja ihanaa aikaa. Miehet saattavat kuitenkin jännittää jopa liiankin paljon yhtä asiaa, mikä on tyttöystävän vanhempien tapaaminen ensimmäistä kertaa. Yleensä äidit eivät ole niin pelottavia kuin isät, joihin miesten tulee tehdä se todellinen vaikutus.

Nyt Men’s Health -lehti on julkaissut kolme parasta neuvoa, jotka tyttärien isät ovat antaneet miehille, joiden tulee tehdä vaikutus tulevaan appiukkoon.

1. TutustuÄlä pelkää tyttöystävän isää ja väistele häntä tuppisuuna vaan yritä tutustua häneen. Kysele hänen kuulumisiaan ja ole kiinnostunut appiukon harrastuksista, minkä jälkeen yhteisiä puheenaiheita on helpompi löytää.

2. Ole ystävällinen koko perheelleAppiukko laittaa merkille myös sen miten mies käyttäytyy muuta perhettä kohtaan. Ole siis ystävällinen ja kiinnostunut myös tyttöystävän äidistä ja sisaruksista ja auta heitä tarpeen mukaan.

3. Kohtele tyttöystävää tasavertaisenaAppiukot haluavat nähdä, että heidän tytärtään, hänen tekemisiään ja mielipiteitään arvostetaan niin paljon, että tytär on tasavertainen kumppani parisuhteessa. Kukaan isä ei halua nähdä, että heidän tytärtään komennetaan tai vähätellään.