Tiger Woods hämmentää paidattomalla kuvallaan: ”Tämä on jouluperinne”

Urheilu · Tim Isokivi

Urheilija Tiger Woods lukeutuu maailman tunnetuimpiin gofltähtiin. Miehen maine perustuu kuitenkin muuhunkin kuin urheilutaitoihin, sillä Woods on päätynyt lukuisia kertoja kohuotsikoihin pettämisskandaalien vuoksi.

Nyt Tiger Woods on herättänyt hämmästystä hieman toisenlaisella tavalla. Urheilija jakoi Twitterissä kuvan, jossa hän poseeraa ilman paitaa. Mies on pukenut päälleen aurinkolasit, lippiksen ja valkoisen peruukin.

– Lasteni rakastama jouluperinne. Mac Daddy -Joulupukki on täällä taas!, Woods twiittasi.

Mac Daddy -termiä käytetään Yhdysvalloissa slangisanana menestyksekkäälle parittajalle. Urheilutähden kuvasta tuli arvatenkin nopeasti somehitti ja erilaisten meemien aihe Twitterissä.