Luotimuurahaisen pistos on maailman kivuliain – mies otti sen vastaan kameran edessä!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Eläinasiantuntija Coyote Peterson tunnetaan videoistaan, joissa hän pistää itsensä likoon tieteen nimissä. Miehen tuoreessa Youtube-sarjassa hän altistaa itsensä maailman kivuliaimmiksi kuvailtujen eläinten pistoksille ja puremille.

Etelä-Amerikassa tavattavalla luotimuurahaisella tiedetään olevan maailman tuskallisin pistos. Hyönteisen nimen mukaisesti sen kerrotaan tuntuvan samalta kuin ammutuksi tuleminen. Koska Coyote Peterson on antanut muiden kivuliaisina tunnettujen otusten pistää häntä, on viimein luotimuurahaisen vuoro.

Muurahaisen myrkkyä kuvaillaan niin tehokkaaksi, että se voi aiheuttaa hallusinaatioita. Aaltomaista kipua aiheuttava myrkky voi vaikuttaa jopa 24 tunnin ajan.

Suurin osa tuoreesta videosta keskittyy luotimuurahaisen löytämiseen, ja varsinainen purema tapahtuu noin 13 minuutin paikkeilla. Videon perusteella hyönteisen huonoa mainetta ei ole lioiteltu. Peterson on samaan aikaan tuskissaan ja innoissaan päästyään kokemaan maailman kivuliaisimman ötökän pistoksen.