Nainen löysi autosta hiiren – jyrsijä keksi loistavan pakopaikan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiiret ovat pieniä eläimiä, joista ei ole ihmisille mitään todellista vaaraa. Moni kuitenkin pelkää kuollakseen näitä pieniä jyrsijöitä ja kodin tuholaisia, ja juoksee kiljuen pakoon tai hypähtää tuolille mikäli sattuu hiiren kotonaan kohtaamaan.

Nyt videolla nähdään hupaisa tilanne, jossa nainen löytää autostaan hiiren. Nainen on huomannut hiiren kesken ajamisen, minkä vuoksi hän ei ole voinut pysähtyä autollaan keskelle liikennettä. Hiiri oli kipittänyt autossa ja mennyt lopulta kojelaudan päältä naisen juomapulloon.

Kuskin urheilujuomapullo oli ollut juomatelineessä kiinni kun hiiri oli keksinyt pulahtaa pulloon juoman sekaan. Nainen katsoo hätääntynä epätodellista näkyä, kun hiiri räpiköi juomapullossa nesteen seassa. Jonkin ajan kuluttua nainen onnistumaan pysäyttämään auton ja päästämään hiiren ulos vapauteen toivoen, että se on kunnossa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.