Suomalaispojan ihastuttava viesti Joulupukille: ”Jos ei olla keretty kotiin…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsiperheissä on eletty viime päivinä jännittäviä hetkiä, kun Joulupukin ja joululahjojen odotus on täyttänyt monien lasten mielen aamusta iltaan. Samalla monet lapset ovat huolestuneet siitä mitä tapahtuu, jos he eivät olekaan paikalla Joulupukin saapuessa.

Stara sai perheenäiti Tiia Leskiseltä luvan julkaista kaikkien suomalaisten nähtäville hänen poikansa Joulupukille saneleman viestin. Siinä poika ohjeistaa miten Joulupukin tulee toimia, jos hän ja siskonsa eivät sattuisi olemaan paikalla kuuraparran saapuessa asuntoon lahjoineen.

Reipas poika opastaa pukkia syömään tälle jätetyt keksit, mutta muroihin tarvittavan maidon sijaan poika pyytää Joulupukkia juomaan vettä, joka on terveellistä. Lisäksi poika vihjasi, että äiti voisi tehdä pukille vaikka hotdogeja, mikäli tällä on nälkä.

Kuva: Tiia Leskinen