Tunnistatko Paris Jacksonin? Lakkaa Macaulay Culkinin varpaankynsiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson yritti muutama vuosi sitten itsemurhaa. Neitokainen ajatteli sielunsa kuolleen Michael-isän menehdyttyä. Nyt 18-vuotias neitokainen on muuttanut tyyliään. Hän vieraili myös kummisetänsä Macaulay Culkinin luona New Yorkissa.

Deborah Rowen ja Michael Jacsonin tytär on nykyään rouheala tyylillä varustettu blondi. Neitokainen on julkaissut ahkerasti kuvia Instagramiin, ja viimeisimmissä otoksissa hän on käymässä New Yorkissa. Jackson on julkaissut yhteiskuvan kummisetänsä kanssa.

Kuvassa neitokainen lakkaa Macaulay Culkinin varpaankynsiä. Macaulay Culkin on ollut viime vuosina enemmän julkisuudessa huumeongelmiensa kuin näyttelijäuransa tiimoilta. Äskettäin 35-vuotias mies kertoi olevansa eläkkeellä. Hän kuluttaa päivänsä miten huvittaa lähinnä lorvimalla, maalailemalla ja kirjoittelemalla.

model? nah i paint hipsters toenails for a living.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on