Vuosi 2016 oli surullinen julkkispareille – nämäkin tähdet erosivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosi 2016 on ollut monille julkkispareille surullista aikaa. Yllättävän moni tunnettu pariskunta on eronnut kuluneen vuoden aikana ja päättänyt jatkaa elämäänsä erillään joko ystävällisissä tai vihaisissa merkeissä.

Nyt Cosmopolitan on vuoden vaihteen lähestyessä listannut yksitoista tänä vuonna tapahtunutta eroa, jotka ovat kohahduttaneet sekä mediaa että faneja eniten. Joukossa on monia pareja, joiden ajateltiin tai ainakin toivottiin elävän onnellisena yhdessä heidän elämänsä loppuun asti.

Kohahduttavampien erojen joukossa on muun muassa Angelina Jolien ja Brad Pittin avioero ja Lady Gagan ja näyttelijä Taylor Kinneyn kihlauksen purkaminen. Myös Rihannan ja Draken ero sai monet pettyneiksi vaikka muusikkoparin suhde tuntuikin hieman epäselvältä alusta saakka. Tuoreimmista eroista mukana on muun muassa Bella Hadidin ja The Weekndin suhteen päättyminen ja Mariah Careyn ja James Packerin ero.