Nolo moka joulumessussa – Tupacin sanoitukset ohjelmalehtiseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Sri Lankalla järjestettyyn joulumessuun osallistuneet saivat taannoin yllättyä pahimman kerran. Tavanomaisten joululaulujen sekaan oli nimittäin päätynyt gangsta rap -kappaleistaankin tunnetun edesmenneen Tupac Shakurin sanoituksia.

Messun osallistujille jaettiin ohjelmanlehtinen, josta löytyi muun muassa tapahtumassa esitettyjen joululaulujen ja rukousten sanat. Hail Mary, eli Ave Maria -rukouksen sijaan lehtiseen oli kuitenkin painettu Tupacin samannimisen kappaleen sanoitukset.

– En ole tappaja mutta älä yllytä mua. Kosto on parasta nautintoa heti p*llun saamisen jälkeen, sanoituksissa luki.

Tapahtumaa kuvaillaan Pedestrian.tv -sivustolla yhdeksi maan suurimmista joulumessuista, ja nolo moka päätyi tuhansien ihmisten saamiin lehtisiin. Tapaus sai kansainvälistä huomiota sen jälkeen kun srilankalainen toimittaja Jithendra Antonio julkaisi ohjelmalehtisestä otettuja kuvia Twitterissä.