Carrie Fisher nähdään seuraavassa Star Warsissa – kohtaukset jo kuvattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Carrie Fisher menehtyi tiistaina 27. joulukuuta 60-vuotiaana. Monet tuntevat tähden parhaiten Star Wars -elokuvista, joissa hän näytteli prinsessasta kenraaliksi edennyttä Leia Organaa.

Carrie Fisher oli mukana vuonna 2015 ilmestyneessä Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa. Uutinen tähden kuolemasta sai monet pohtimaan, ehtikö hän viimeistellä kohtauksiaan elokuvasarjan vuonna 2017 ensi-iltansa saavassa jatko-osassa.

Nyt Variety on paljastanut, että Fisherin kohtaukset todella ehdittiin kuvata ennen tähden kuolemaa. Star Wars -sarjan kahdeksannen osan kuvaukset satiin päätökseen heinäkuussa, ja elokuva on parhaillaan jälkituotannossa.

Näyttelemisen ohella taitavana kirjoittajana tunnettu Carrie Fisher oli ennen kuolemaansa mukana myös Amazonin Catastrophe-komediasarjassa. Hän oli juuri palaamassa sarjan tulevan kauden kuvauksista Lontoossa, kun sydänkohtaus yllätti hänet lentokoneessa.