Carrie Fisherin äiti on kuollut – vain päivä tyttärensä jälkeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla menehtyneen näyttelijätär Carrie Fisherin äiti Debbie Reynolds on kuollut 84-vuotiaana. Hän menehtyi vain päivä tyttärensä jälkeen.

Reynolds oli keskiviikkona iltapäivällä poikansa Todd Fisherin kotona Beverly Hillsissä suunnittelemassa juuri menehtyneen tyttärensä hautajaisia, kun hän sai yllättäen sairauskohtauksen. Paikalle kutsuttiin ambulanssi, joka kiidätti Reynoldsin sairaalahoitoon.

Asiasta uutisoineen TMZ-verkkosivuston mukaan Debbie Reynolds todettiin kuolleeksi sairaalassa. Reynolds oli heikossa kunnossa siitä lähtien, kun hänen 60-vuotias tyttärensä sai joulun alla sydänkohtauksen Unitedin lennolla Los Angelesiin. Carrie Fisher menehtyi neljä päivää myöhemmin.

Näyttelijä Debbie Reynolds nousi maailmantähdeksi elokuvista Tammy ja suuri maailma (1957) ja Uppoamaton Molly Brown (1964). 1950-luvulla Hollywoodin seurapiireihin kuulunut Reynolds oli naimisissa Eddie Fisherin kanssa, josta kuitenkin erosi miehen jäätyä kiinni uskottomuudesta Elizabeth Taylorin kanssa. Sittemmin hän avioitui vielä kaksi kertaa.