Lento Yhdysvaltoihin 65 eurolla – lentomatkailun hinta romahtanut

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norwegian-lentoyhtiö aloitti taannoin liikennöimään Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Edulliset hinnat ovat halventuneet entisestään, kun yhtiö tarjoaa ensi kesäksi yhdensuuntaisia lentoja alle sadalla eurolla. Edinburghista pääsee New Yorkiin 65 eurolla.

Lentolippujen hintoihin eivät kuulu matkatavarat, ateriat tai istumapaikkojen valitseminen. Hintoja on voitu laskea uusien lentokoneiden vuoksi, sillä ne käyttävät vähemmän polttoainetta. Norwegian ottaa huhtikuussa käyttöönsä kuusi uutta Boeing 737MAX-mallin konetta, iNews uutisoi. Lentojen hintoja laskevat myös yhtiön käyttämät pienemmät lentokentät.

Suomalaisittain hintojen alentuminen tarkoittaa sitä, että halvimmat lennot rapakon taakse saattaa saada monen pysähdyksen taktiikalla. Loppupeleissä kannattaa kuitenkin laskea, onko muiden lentoyhtiöiden hieman kalliimmissa hinnoissa mukana valmiiksi ruumaan menevien matkalaukkujen ja aterioiden hinta.