Uusi kuvailmiö valtasi internetin – jääkarhukissat leviävät maailmalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksinkertaiset asiat naurattavat usein enemmän kuin väkisin väännetyt multimediapläjäykset. Tästä osoituksena on pelkästään meemien voimalla toimivat yhteisöpalvelusivustot. Nyt Redditissä on julkaistu kuva jääkarhukissoista.

Redittor kertoo googlettaneensa ”polar cats”, eikä joutunut pettymään. Jääkarhukissat ovat kissojen päällä varustettuja jääkarhuja. Yksinkertaista, mutta oivaltavaa. Polar cats haulla tulee noin viisi miljoonaa hakutulosta Googlesta.

Jääkarhukissoja koskeva keskustelu on julkaistu päivä sitten Redditiin. Siitä on tullut lyhyessä ajassa viraalihitti. Netin uutissivustot, sosiaalinen media ja erilaiset kuva- ja videopalvelut antavat tosielämän ideanikkareille mahdollisuuden esitellä luomuksiaan koko maailmalle. Nyt joku keksi jääkarhukissan.

Googled "polar cats" did not disappoint from funny