Taskuvaras jäi rysän päältä kiinni – mitä sitten tapahtui yllätti jokaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taskuvarkaita on kaikissa suurissa kaupungeissa, ja usein he ovat niin ammattimaisia, että uhrit eivät huomaa mitään ennen kuin seuraavan kerran kaivavat lompakkoa taskusta tai laukusta. Tänään eräs video on noussut valtavaksi nettihitiksi, kun siinä nähdään – mahdollisesti – taskuvaras työssään.

Videolla – tai parodiavideolla – taskuvaras jäi rysän päältä kiinni varastaessaan pankkiautomaatilla asioineen nuoren miehen lompakon. Pian varkauden jälkeen mies katseli vielä kerran ympärilleen ja huomasi, että aivan vieressä on valvontakamera, joka oli tallentanut hänen varkautensa. Sen jälkeen mies tuli katumapäälle ja keksi keinon palauttaa lompakon takaisin uhrilleen.

Videon aitoudesta on tänään oltu verkossa montaa mieltä. Alkuperäinen video on kerännyt jo yli 34.000 kommenttia, joista osassa videon epäillään olevan näytelty. Toistaiseksi varmuutta asiasta ei ole, mutta miljoonat ihmiset ovat ihastelleet videota – oli tapaus aito tai näytelty. Erityisesti katsojia on ihmetyttänyt yleensä paikalleen kiinnitetyn valvontakameran heiluminen.