Autoilijan karmaiseva moka vei auton merenpohjaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autoileminen ei sovi hajamielisille ihmisille, sillä tarkkaavaisuuden puute voi aiheuttaa vakavia vaaratilanteita sekä itselle että muille. Pahimmassa tapauksessa menetetään jopa ihmishenkiä, mutta nyt tuoreimmassa esimerkissä selvittiin ”vain” koko auton menettämisellä.

Videolla nähdään miten Australian Brisbanesta Fraser Islandille kulkevalle lautalle ajettu maastoauto valuu vääjäämättä kohti avointa takaporttia ja putoaa lopulta mereen silminnäkijöiden katsellessa voimattomina vieressä.

Kaikeksi onneksi autossa ei tällä tietoa ollut sisällä ihmisiä, mutta sekin olisi ollut täysin mahdollista. Turman syynä oli mitä ilmeisimmin kuljettajan hajamielisyys, sillä käsijarru ei näyttänyt olevan päällä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.