Kate Upton pantiin kontilleen – sitten punainen nenä ja valjaat ylle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Upton tuli monille tutuksi rohkeista kuvista, kun nainen poseerasi muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Kurvikkaana tunnettu Upton on viime aikoina jättänyt rohkeiden kuvien julkaisemisen ja alkanut tosissaan treenaamaan sekä muokkaamaan vartaloaan timmimmäksi.

Herutuskuviensa julkaisemisen taannoin jättänyt Kate on nyt päätynyt henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa Ben Brunon Instagramissa julkaisemaan kuvaan, josta nähdään hieman erikoisempi treenaussessio. Maailmankuulu povipommi on nimittäin pantu kontilleen ja valjaisiin, joiden avulla hänen tulee vetään perässään kunto-ohjaajaansa. Joulun kunniaksi nenään pantiin suuri punainen pallo, joten Upton esittänee poroa.

Watch out Rudolph and Santa, @kateupton and I are training hard to take your spots. Merry Christmas!

A photo posted by Ben Bruno (@benbrunotraining) on

24-vuotias Kate Upton on viime aikoina hoikistunut silmissä. Hän on monien muiden julkkiskaunottarien tapaan hurahtanut kovaan voimaharjoitteluun. Uhkea tiimalasivartalo on samalla muuttunut solakaksi. Naisen kunto-ohjelmaan kuuluu muun muassa lantionostot, kelkan työntäminen ja maastaveto.