Isoveli yritti saada taaperon kiroilun loppumaan – takapenkin kiistely videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiroileminen ei sovi lapsille eikä se yleensä sovi aikuisillekaan. Moni lapsi kuitenkin kuulee kirosanoja ja kiinnostuu niistä. Vaikka taaperot eivät vielä juuri muita sanoja osaisikaan, kiroilevat vanhemmat voivat nopeasti huomata, että rumat sanat jäävät yllättävän helposti ensimmäisten sanojen joukossa lasten mieleen.

Nyt videolla nähdään hupaisa tilanne kun kaksi lasta kiistelevät kirosanan käyttämisestä auton takapenkillä. Äiti on kuvannut etupenkiltä tilannetta, jossa pieni taapero istuu suloisesti istuimessaan ja toistelee viattomasti fuck-sanaa. Isoveli kuitenkin tietää jo paremmin, että kyseistä sanaa ei saisi sanoa.

Isoveli toruu pikkusiskoaan kerta toisensa jälkeen ja pyytää olemaan sanomatta kirosanaa. Tyttö kuitenkin katsoo viaton hymy huulillaan isoveljen päälle ja toistaa useaan otteeseen välillä huutaen ja välillä kuiskaten: ”Fuck?”. Tästä videosta moni sukulainen on varmasti vanhempien tallenteen myötä saanut hyvät naurut.