Nainen toi tietämättään vaarallisen tuliaisen Guatemalasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edinburghilainen nainen oli ollut Guatemalassa lomailemassa poikansa kanssa. He palasivat kotimaahansa uudenvuodenpäivänä, ja matkustivat Lontoosta Edinburghiin junalla. Kun nainen kaivoi junassa silmälaseja repustaan, ryömi taskusta esiin skorpioni.

Junan lattialla karkuun yrittänyt skorpioni pantiin eväsrasiaan ja toimitettiin eläinhoitolaan. Hoitolassa huomattiin, että se oli synnyttänyt poikasia rasiaan. Eksoottisia eläimiä pelastavan hoitolaitoksen työntekijä Darren Mansfield kertoo, että skorpioni oli todennäköisesti etsinyt kuivaa ja pimeää paikkaa jälkikasvun synnyttämistä varten. Paikaksi valikoitui sattumalta rinkka.

Guatemalassa elävä skorpionilaji voi kasvaa 10-15 senttimetrin pituiseksi. Skorpionit käyttävät ravinnokseen kuoriaisia, heinäsirkkoja ja pikkuhyönteisiä. Skorpionin myrkky ei ole tappavaa, mutta se vastaa voimakkuudeltaan noin kolmea ampiaisen pistoa.

So many of you might have heard about the scorpion that escaped on a train yesterday. Just to confirm it is now in…

Publié par Exotic Pet Refuge sur lundi 2 janvier 2017