Tyttöystävä valittaa suuseksistä – näin asiantuntija vastaa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lovehoney on yksi maailman suurimmista seksivälinevalmistajista. Se on jo vuosia esitellyt tuotteitaan omalla Youtube-kanavalla. Nyt kanavalla esitettyyn Better Sex -osioon on lähetetty kysymys. Tämänkertainen ongelma koskee miehen genitaalialueiden pahaa makua.

– Haluaisin antaa miehelleni suuseksiä, mutta en pidä hänen maustaan. Mikä neuvoksi, nainen kysyy Annabelle Knightilta.

Seksiasiantuntija muistuttaa ensitöikseen hygienian tärkeydestä. Sukupuolielimet tulee pestä säännöllisesti – myös esinahan takaa. Alusvaatteet täytyy vaihtaa päivittäin.

Mikäli oikeanlainen hygienia ei auta paremman makunautinnon saavuttamisessa, kannattaa avuksi ottaa eri makuisia liukastusvoiteita. Knight suosittelee esimerkiksi mintunmakuista voidetta, joka antaa samalla raikkaan hengityksen.

Mikäli siemennesteen maku on naisen mielestä etova, kannattaa hänen miesystävänsä suosia ruokavaliossaan terveellisiä vaihtoehtoja. Roskaruoka, alkoholi ja tupakka tekevät spermasta pahan makuista. Miesten on myös juotava runsaasti vettä.