Henkilöauto syöksyi näyteikkunan läpi kauppaan – sekasorto tallentui videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tuoreella yhdysvaltalaisvideolla todistetaan mittavia aineellisia vahinkoja aiheuttanutta rajua onnettomuutta. Siinä katumaasturi ajaa suoraan sarjakuvaliikkeen sisään kaupan ikkunan läpi.

Onnettomuus tapahtui auton kuljettajan saatua kohtauksen ratissa. Ajoneuvo kiiti suoraan Deep Comics and Games -liikkeen ikkunasta läpi. Tilanne tallentui liikkeen valvontakameroille. Liikkeen työntekijät ja asiakkaat voivat kiittää onneaan siitä, ettei kukaan heistä loukkaantunut onnettomuudessa.

– Kollegani olivat juuri menossa asettelemaan uusia tuotteita hyllyyn. Oli tuurista kiinni että olemme kaikki kunnossa, liikkeessä onnettomuushetkellä työskennellyt Keyera Key kuvailee paikallisille WHNT19-uutisille.

Paikalla sattui onnettomuushetkellä olemaan ensihoitaja, joka auttoi kohtauksen saanutta kuljettajaa. Liikkeen omistaja Edward Walls toteaa siivoustyön tulevan olemaan haastava. Työntekijöiden onneksi sarjakuvaliikkeen lojaali asiakaskunta on auttanut heitä työssä.

– Olemme täällä yhtä perhettä, Walls kertoo.