Kaunotar ja hirviö -nukke raivostuttaa: ”Näyttää Justin Bieberiltä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-yhtiön Beauty and the Beast saa ensi-iltansa maaliskuussa, mutta lelukauppoihin on alkanut jo ilmestyä elokuvan oheistuotteita. Yksi elokuvan Belle-päähenkilöä esittävä nukke on kuitenkin herättänyt huomiota kyseenalaisista syistä.

Nuken olisi tarkoitus muistuttaa näyttelijä Emma Watsonia. Monet sosiaalisen median käyttäjät olivat kuitenkin toista mieltä. Hahmon kasvonpiirteiden huomautettiin muistuttavan enemmän poptähti Justin Bieberiä.

– He luulivat valmistaneensa nätin Emma Watson -nuken mutta he tekivätkin Justin Bieber -nuken, Twitter-käyttäjä Maryam kommentoi.

– En tiedä mitä tälle nukelle tapahtui, mutta sillä ei ole mitään yhdennäköisyyttä Emman kanssa. Tämä nukke ei näytä lainkaan siltä lahjakkaalta, kauniilta naiselta jolta sen pitäisi näyttää, Flickr-käyttäjä William Herrington kuvaili.

Hämmennystä herättänyt nukke on lukeutuu Mashable-sivuston mukaan Disney Storen valmistamiin virallisiin oheistuotteisiin. Sitä myydään Yhdysvalloissa tavarataloketju J.C. Penneyn liikkeissä.